Sommar 2018/ Agda 120 år

Hej alla trevliga:)

Så underbart väder vi har!  Vill njuta av solen så mycket det bara går? och i måndags kväll besökte jag Ångbåtsbryggan som är en rikig pärla och jag fick smaka på de godaste rökta räkorna någonsin. Älskar se vattnet och känna vinden som tar tag om mitt hår.

Försöker planera min sommar men det går sådär…kommer ju vara på Gotland, Almedalsveckan och direkt efter åker jag till Grekland med mina döttrar och vänner men efter det tar det stopp. Ville boka in fler äventyr med min 16 åring då min 14 åring kommer vara 3 veckor på konfirmationsläger men ..gick inte som planerat! hon vill inte åka med mig fast jag erbjöd Ibiza. Lyxproblem.

Vill även tillbringa lite tid i underbara Stockholms Skärgård och det obligatoriska Sandhamns besöket.

När barnen var små läste jag i tidningen att millennium barnen kommer kunna leva tills de  blir 100 år och antalet hundraåringar har mer än fördubblats i Sverige från år 2000 fram till idag.

Träffade för några veckor sedan en framtidsforskare som sa att Agda kommer leva tills hon är 120 år. Fransyskan Jeanne Calment är den äldsta människan i världshistorien och blev 122 år och hon dog 1997.

Vissa säger att om du lever på 1500 kalorier om dagen kan du förlänga ditt liv med 10-15 år. Den forskning som gjorts på 100 åringar visar att de är måttliga med alkohol och fet mat, att de motionerar regelbundet och såklart inte röker.

Kommer det finnas ett piller som “lurar” kroppen så den tror att man bara har ätit 1500 kalorier eller va tror ni?

Ha en ljuvlig Kristi Himmelsfärd, jag hade hoppats komma ut i världen men var för sent ute att boka flygbiljetter så nu blir jag  hemma i byn Stockholm, det kommer bli bra kram H

bjuder på lite bilder från förra sommaren ?

 

2 kommentarer

  1. Det är ju underbart väder hemma så man måste ju faktiskt inte åka nånstans alls! ?☉??? Om det inte är äventyr och sightseeing man är ute efter förstås.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *