Osannolikt millenieskifte

Hej kära följare!

Missade ju att berätta för er om mitt inlägg vad som hände 31/12-1999. Jag och min käre ex make var bjudna till fest hos kära vänner och gick hem till min mormor för en skål innan och där väntade mina föräldrar och alla mina syskon. Vi skålade och önskade varandra gott nytt år. Jag och Staffan gick till våra vänner och min bordsherre Erik som arbetar som läkare informerade mig att han hade jouren och artigt sa att han kanske var tvungen att dra till Karolinska om det hände något akut. Kvällen gick och det det var en fantastisk kväll/natt i glada vänners anda..Har bara  så starka fina minnen från de åren..Nu efter att 1999 blev år 2000 efter uppätna humrar och champagneskål på Strandvägen så blev klockan helt plötsligt 02.00 och min bordsherre sa:

Hannah tack för en underbar kväll/natt jag måste nu åka till för en “näsa” kommit in..

På morgonen ringde min kära mor och berättade att min lillasyster Linn blivit knivskuren av ett gäng ryssar bara ett kvarter bort där jag suttit och njutit av humrar. Jag är ganska kvick och förstod snabbt att det var min bordsherre som operarat min lillasyster den natten. Ganska osannlikt eller hur?

Igår var jag på en vårfest på Cafe Opera. Tack Johan Carlén .. hade väldigt trevlig som alltid .. kommer återkomma redan imorgon

ha en ljuvlig kväll puss Hannah

 

6 kommentarer

  1. Hey there! This is my first visit to your blog!

    We are a team of volunteers and starting a new project in a community
    in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a outstanding job!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *