Vernissage och löparevent

Happy Friday!

Jag lyssnar på Anna Hedenmos sommarprat om hur vi behandlar våra barn märkvärdigt och gör dem osjälvständiga och fördröjer deras vuxenblivande.  Hur vi kanske vägrar släppa taget om våra äldre barn för de fyller en sån viktig plats i våra liv. Kanske vi behöver dem mer än de behöver oss.  Jag kände när jag var liten att jag mest var i vägen och det var skillnad på många vis.

Om skuggsidorna i livet, den parallella verkligheten att livet inte är så fantastiskt som bilderna på sociala medier målar upp. Att man sitter på bilden och ler guppande på havet med partner och sura barn trots att man hatar båtliv.

 

Igår var jag inbjuden av min vän Vincent De Montleau till hotel Grand Central by Scandic till Galleri Scandinavia och konstnären Anders Albinson Vernissage.

Roger Morgan bjussade oss konstälskare på hans privata verk!

Jag berättade för konstnären att jag har en hel del tavlor av honom hemma, nämligen dessa :

Eva Strand blev förtrollad av denna tavla när galleristen tog oss på en privat visning. Grattis Eva till Agent 007!

 

Den 24 augusti åker jag till Linköping som har stadsfestival och kommer springa Premiärturen av ”Classic Weekend” som går av stapeln 25 augusti! Det är ett löplopp för både ungdomar, elit och motionärer. Jag kommer bo en natt på Quality Hotel The Box. Vill du springa? Du kan välja mellan 5 km, 10 km och en halvmara. Please join me!

Ha en skön helg kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *