Augusti Brud

Hej tisdag !

Vilken härlig start på vecka 35 jag fick. Hade bokat tid för ny färgning hos Roger Morgan och så härligt att bli pumpad av positiv energi av honom och höra om hans spännande liv  o jag känner mig som en ny kvinna.

klänning @dagmar 

Cyklade sedan snabbt till mitt älskade Djurgården och till Aftonbladets partiledardebatt ledd av Robert Aschberg o Maria Bjaring. Känner mig så otroligt tacksam för att jag får vara med och ikväll är det min kära Cristina Funke som bjöd med mig, tack love you. Vi kramade vackra Mia Jorpes från eventbyrån Wonderland. Älskar vara i händelsernas centrum och kvinnorna Ebba Busch Thor och Annie Lööf utklassade sina manliga ganska intetsägande politikerkollegor. Ja jag har inte bestämt mig än vad jag kommer rösta på.

 

Sen svidade jag om på toan till långklänning @marlenebirger och cyklade till Berns asiatiska till Bindefelts  och NK GALAN. Träffade min vän Alex Catalan som vi kan njuta av på Tv 4 morgon där han leverar om manlig doft och skönhet.

Som ett trollslag tog min kväll slut och ska nu sova.

Sleep tight kära följare

 

hugs from Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *