Åtråmannen överraskade mig med blombud

Hej,

Lite uppdatering från torsdagen. Hade bokat bord på Grill men mina döttrar blev hastigt sjuka så jag åkte ner på stan som hade Fashion night.

Träffade Anna, Somaya, Harry och Joachim på Nobis. De välkomnade mig och sjöng ”Jamåhonleva” och med champagne. Sen gick vi till Vau de Ville och minglade träffade Maria Forssen som hanterar Smarting.

Sedan styrde vi kosan mot Glashuset och träffade mycket människor och åt såklart min paradrätt Friterad färskpotatis med löjrom  Cristos Neo och bjöd den nyblivna 47 åringen på efterrätt so yammy.

Tack snälla för ni firade mig kungligt mina vänner och ”Glashuset” och tusen tack för alla gratulationer på Facebook mm, love you!

 

Igår besökte jag min käre vän företagscoachen Jan på Lidingö. Så spännande möten med nya människor. Mycket om ”Eyes Wide Shut”. Jan är en duktig kock, mums va det! 

Ni minns mitt inlägg ”Åtrå”. Vet ni att jag fick ett blombud på min fölsis och det var från mannen i min dröm, tack snälla! Träffar jag dig ska du få en kram och en puss!

Nu ska jag snart åka och skjuta lerduvor på Skokloster.

 

Ha en underbar lördag kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *