Härlig Weekend

Hej söndagkväll !

Vill uppdatera er hur min helg varit. Tog buss från Strandvägen till Skokloster Wings&Clays och hade så kul och tog tag i hagelgeväret men sköt bara ett skott .. siktade på lerduvan poff. Så trevligt att träffa alla välklädda, som ger mig grymt mycket positiv energi!

Sen missade jag både kräftskivor x flera för jag skulle träffa en väninna o kollega J som bjöd mig på så mysig middag på Broms åkte sedan hem och sov mina timmar. Imorse ville min unge vän som jag är mentor till fira mig och vi åt frukost på Morningon sen härligt Spa besök på Centralbadet.

Efter det träffade jag min dotter  Livia för shopping på Uniqlo sen till en Afternoon Tea med C på Wienercafeet på Biblioteksgatan.

Nu hemma helt ensam och laddar inför nästa vecka.

Och ni som undrar om min ”åtrå” så träffade jag denna mannen för många år sedan på ”Bistro Jarl” men nobbade honom och kommer ha honom som vän då mitt hjärta inte är redo än men jag är redo för vänner och intektuella stimulerande givande samtal och spännande liv.

 

Sov gott kära vänner kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *