Positiv energi .. framåt

Hej Torsdag!

Har arbetat hemifrån som barnmorska men även hunnit med att stiga ombord på Silja Serenade i Värtahamnen för att delta i en travel show.


Jag var där med Cristina Funke från @Maxnöje och träffade bland många andra Viggo Cavling numera chefredaktör för resnäringens branschtidning Travel News. Jag frågade honom om hans spaning om vad som är det trendigaste resmålet just nu .. och det är P som i Portugal:)

 

Sedan träffade vi Peter Bergström som tillsammans med sin hustru Helena driver ”Freedom travel” som är Sveriges största reseblogg.

Senare passade jag på att träffa min mor på snabb visit på NK. Jag handlade som ofta på rea nu 60% till mina döttrar hoppas de blir glada. Jag blev så glad då min älskade Evilda väckte mig med nybakta chokladmuffins på min fölsis och att hon o Livia köpt min favoritparfym till mig, kärlek. Jag tycker det är urtufft att vara tonårs mamma … varit nära sätta dem på internat .. Hjälp!

Min kväll slutade ljuvligt nämligen på Nalen dit Alejandra Soria Bowles bjudit in mig där hennes man Dan Hylander och Raj Montana Band spelade inför knökfull o lekfull publik!  Jag njöt så mycket av kvällen och  reflekterade över mitt liv och jag säger JA!

Åh jag va på sånt trevligt event en kortis i måndags hos Nathalie Bergström på East. Nathalie är bl.a. VD på ”Mygate Magazine. Så grymt trevlig och ja jag kommer nästa gång o mysigt träffa Platin som bloggar o tar underbara bilder, och missa inte hennes Pod.

Åh jag är så tacksam för mina vänner som ger mig positiv energi o jag lovar göra det till er!

 

 

kram Hannah

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *