Friday I’m in Love

Hej Friday! lyssnar på The Cure och hade en underbar dröm i natt som ger mig ett påslag av oxytocin!

Igår var jag på kontoret i Liljeholmen och arbetade. Brukar sitta där en dag i veckan! Men är så social o vill kommunicera så det blir mer gjort när jag sitter hemma o arbetar.

Kl 17 styrde jag kosan ner mot Norrmalmstorg och mötte Carine Brändström som kom med värsta snygga outfiten för att besöka Marimekko som kvällen till ära hade ett event med Plaza Kvinna & Plaza Interiör. Shit har inte varit inne i affären på flera år och blev förstummad över hur hett M känns nu. En tydlig signal av föryngring men med en igenkänningsfaktor av klassiska Marimekko. Företaget startades av Armi Ratia på 50-talet med tyger och visste ni att Jackie Kennedy bar märket på sin tid!

 

Här är Therese Dahlberg från tidningen Plaza Interiör.

Kajsa arbetar på Plaza Kvinna! Och hon kan verkligen bära upp kjolen från Marimekko!

 

Jag träffade även andra bekanta som jag troligen kommer se ikväll på Biograf Zita då det är VIP visning av filmen ”Marcel”- Detektiv bröderna, återkommer med recension.

De damerna jag träffade igår visste inte att jag är barnmorska och blev intresserade av mitt yrke. Senast i förrgår ringde en vän om råd. Jag älskar att vara barnmorska och kommer skriva mer och delge händelser från mitt yrkesliv.

 

Två dagar kvar till valet. Jag ska ha valvaka hemma med mina dötttar som har uppgifter från skolan om detta.. I dag skall jag förtidsrösta, rafflande minst sagt.

Ha nu en riktigt härlig fredag, njut o lev i nuet kram Hannah

 

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *