Filmpremiär på Zita

Hej lördag!

Idag myser jag hemma med mina döttrar. Det märks att de tycker om när mamma Hannah är hemma.

Igår var jag med Malin på filmpremiär!

Det är min vän Vincent De Montleau som är regissör o producent och som även har en av huvudrollerna.

Filmen heter Marcel – Detektivbröderna och är en fransk dramakomedi på svenska.

Det är en kortfilm på 21 minuter och den kommer tävla på Göteborgs filmfestival i januari 2019.

Den andra huvudrollen som detektivbroder har Daniel Abreu honom känner jag också. 

Jag skrattade mig igenom hela filmen och de andra i publiken också. Så roligt att se sina vänner! Roger Morgan gjorde en strålande insats. I övriga roller såg vi Inga-Lill Persbrandt, Peter Gategren. Sen i mindre roller Maruschka Fallai och hennes dotter, Gaby Borglund, Harry Rosenberg, och även Vincents dotter.

 

Jag fick en pratstund med regissören idag och han berättade att det planeras fler filmer och nästa film kommer spelas in på slottet där Vincent växte upp och som är fortfarande i familjens ägo som ligger nära Cognac i Frankrike.

 

Stort grattis till en hejdundrande filmpremiär och stort lycka till på filmfestivalen!!

 

kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *