Valvaka efter Bonnie&Clyde
Hej måndag,

Ny vecka igen.

Igår deltog jag i ett spännande andligt möte på Villagatan, häftigt!

Efter det mötte jag mina döttrar på Bank hotell som är Stureplansgruppens senaste flaggskepp för en tidig middag innan valvakan. Äntligen fick vi uppleva att äta ”Piggy bank” på restaurangen ”Bonnie” döpt efter rånarparet Bonnie&Clyde!

Jag älskade de gröna sammetsstolarna och det 6 meter höga taket med fantastisk armatur i den före detta banksalen.

Ser fram emot att besöka Boo Book som planeras öppna våren 2019 som kronan på verket uppe på Banks tak.

Sen deltog jag i Nya Moderaternas valvaka som höll till på Berns. 

Träffade Kjell Jansson, förbundsordförande för Stockholms Län samt ny riksdagsledamot.

Tina Ghasemi som är riksdagsledamot som jag fick upp ögonen för när jag besökte Almedalen i somras då hon medverkade på ”Unizons” seminarium om män som hatar kvinnor, Femicide.

Unizon visade en film om barnen som lever kvar efter att deras pappa mördat deras mamma, Tina visade känslor & delade med sig att hennes dotter fyllde 1 år samma dag vi satt och såg denna otroligt tunga film. Sådant fastnar hos mig.. att visa sårbarhet och att vara personlig!

Sophia Granswed Baat som är kommunpolitiker och egen företagare och som nu kommit halvvägs in i graviditeten, träffade henne på en frukost för några veckor sedan.

 

Ja ni vet alla hur det gick och vi avvaktar till slutresultat på onsdag.

Apropå att visa sårbarhet så är det idag den suicidpreventiva dagen. Jag tillbringar dagen på viktig föreläsning med expertis inom området.

Kram Hannah

 

 

2 kommentarer

  1. Ser gott ut och det ser fint ut på Bank Hotell . Hoppas dock att Arsenalen får stänga sin utesevering annars blir der nog trångt på den gatan . Ha en fin vecka Hannah

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *