Åtråmannen bara en dröm

Hej ,

Igår när jag satt och åt renrimmad lax med dillstuvad potatis på hallen gled min blick och tankar åt alla par som kom lördagsstrosande tillsammans. Jag har ju ingen aning hur dessa relationer är. Men jag kände en uns av misslyckande för det tar sån lång tid för mig och att jag inte tycker någon matchar mig o att jag har svårt att bli attraherad. De män som jag attraheras av säger/märker direkt:

– Du är ju inte klar Hannah!

Både fredag o lördag hade jag vänner hemma i olika konstellationer.

Och såklart hann jag med ett event efter min lunch i lördags. Jag gick till Magnusson Fine Wine för att njuta av Alexander Klingspors konst. Min favorit var detta motiv, just love!I dag  cyklade jag till Djursholm för trevlig lunch och är tacksam för vänner som ger mig positiv energi och tänker på mig och vill jag ska dejta. Imorgon är det en annan vän som vill jag ska träffa en man!

Och till er som följt mig och min sexuella dröm med åtrå- mannen så har jag stängt dörren. Det var en fantasi o öppnade aldrig mitt innersta för honom!

Ser fram emot en händelserik nästa vecka , ses då kram Hannah

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *