Män, vågar ni tala om er hälsa ? Besök i Riksdagen på Flickadagen

Hej Torsdag,

Igår hade jag den stora äran att vara med på bokreleasen av Blå kokboken II. Anna Benson som står bakom idéen vill få män att börja tala om sin hälsa och genom sina bokprojekt samlar in pengar till cancerforskning  och denna gång igen till Prostatacancerforskningen, 100 kr per bok.

Prostatacancer är vanligaste  cancerformen i Sverige.

Jag o Cristina träffade trevliga paret Göranzon-Malmsjö.

 

Idag är det Internationella Flickadagen som initierats av organisationen PLAN International och är en av FN:s internationella dagar och jag har tillbringat min eftermiddag på Riksdagen med GAPF

Lyssnade på Sara Omar författaren till boken ”Dödstvätterskan” om kvinnoförtryck under islam. Boken fick följa med mig hem signerad!

Flickor är den grupp som har minst makt och inflytande i världen och vilka signaler skickar vi i Sverige till flickor att vi har skilda badtider m.m Jo att vi lyssnar mer på deras föräldrar! Det måste vi alla ta ansvar och ändra på!

 

Nu måste jag svida om till min Tyrolerklänning och gå på Oktoberfest!

Trevlig kväll kram Hannah

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *