Barfota på Maldiverna

Hej tisdag,

Det må jag säga att det är en lång resa till Maldiverna, men hemresan blir lättare, bara ett stop i Paris. Jag känner många som varit på Maldiverna både en och fler gånger o tog deras hjälp men fastnade för Ving.  Brukar oftast klura ut mina egna resor men denna gången tyckte jag Ving levererade bra kvalitetsmässigt o prismässigt då det är viktigt för mig som ensamstående tonårsmamma.

 Vaknade 08.30 och drog på mig löparkläder o sprang runt ön. Det går bra att springa barfota eller det är en barfota ö så mina högklackade kommer förbli oanvända här.

Kuredo är Maldivernas näst största ö men sprang runt den lätt då den inte är stor.

Ni som varit tonårsföräldrar ni vet att det inte är en enkel match. Jag vet att mina dötttar skall frigöra sig från mig och jag från dem.

De studerar mest varje dag och är så kloka så har det nog lindrigt!

Nu skall vi snorkla och kommer förhoppningsvis se sköldpaddor precis som igår.

Må så gott kram Hannah

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *