Hannahs Weekend

 

Hej Lördag,

I går cyklade jag till kontoret i Liljeholmen. Det är ganska skönt nu för det är mycket mindre antal cyklande mot i somras då det var hysterisk cykelträngsel vid Slussen.

På kvällen besökte jag och min dotter Livia nyöppnade restaurangen Cicco`s på Nybrogatan 21. Vi åt pasta med hummer och gillade deras tallrikar skarpt. Många välbekanta ansikten hade fått bord denna första helg de har öppet.

 

Lördagen började med några arbetssamtal då jag arbetar även helger som idag.  Sedan sprang jag min “krogrunda” och fortsatte arbeta.

 

Sedan unnade jag mig en lunchrast och jag gick ner på stan med Livia och åt underbar sushi och sedan snabb fototur i älskade Stockholm:

Åmells Höstutställning 

Två dyrgripar av Carl Larsson varav den ena redan tingad!

Gösta Adrian Nilsson, Seglatsen som är unik i form och sitt stora format och är från början en ratad plafondmålning från Dramaten!

GAN’s mästerverk går som en raket upp i pris enligt mina egna efterforskningar.

Denna var min favorit för idag! Alltid så trevligt o lyxigt att besöka Åmells och njuta av högklassig konst centralt i Stockholm.

Sen besökte vi Cartier som äntligen finns i Stockholm så nu behöver jag inte längre åka till Paris för att köpa Love Bracelet.

Så fint nu med alla granar o annat julpynt o imorgon kommer tomten till NK.

Njuter alltid när jag går på Sibyllegatan och här handlade alltid min mormor Brita kaffe o the!

Handlar ofta på Sturehofs matmarknad och ibland köttbullar till mina döttrar då vi endast äter måttligt med kött. Äter det mesta vill inte vara krånglig. Veganer i all ära men vill inte krångla till livet det är tillräckligt krångligt!

Efter turen på stan så åkte jag hem och arbetade några timmar igen.

Nu skall jag fixa middag till mina tjejer, det blir Phil’s Burger, sedan till en vän o ett event berättar senare!

Ha en mysig lördagkväll kära läsare kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *