Hannah Goes Solvalla

Hej Fredag,

Jag måste få berätta om mitt äventyr på Solvalla som jag besökte i onsdags.  Promenerade på otroligt höga klackar från Steve Madden ner till Stureplan till den abonnerade bussen. Helt plötsligt kände jag att ena klacken blev alldeles instabil och det fanns ingen tid att vända hem igen för skobyte. Ville inte riskera att ena klacken skulle gå av så fick hoppa in i en taxi.

Eventet på Solvalla var arrangerat av Kambua International som är en av världens största aktörer på marknaden för Sport Trading. En av ambassadörerna för Kambua är Tomas Brolin, därför lyssnade jag på “När vi gräver guld i USA” som uppvärmning inför kvällen.

Det var premiär för mig med travsport. Solvalla är nordens största arena för travsport och arrangerar varje år Elitloppet som är ett av världens största travlopp!

De tre största travländerna i världen är Frankrike, Sverige och USA.

Vi bjöds på tre-rätters middag mums!

Jag träffade Christer ”Krukan” Eriksson som är en välkänd profil i spelkretsar som kammade hem över 56 miljoner 2012 och det är näst högsta vinsten någonsin i Sverige. Han sköter Andelskungens podcast där han tillsammans med Tomas Brolin och andra travprofiler snackar trav och ger tips!

Ulrika Hjelm är vän med Tomas Brolin sedan många år och hon är ett nätverksproffs!

Jag satsade pengar men vann inget men det gjorde Ulrika.

När sista loppet skulle gå satte vi oss i startbilen, det var minst sagt en hisnande upplevelse.

 

 

 

 

Träffade Linnéa som arbetar på Solvalla så gullig!

Tack Tomas o alla andra för en grym kväll!

ha en riktigt härlig fredagkväll

 

K R A M H A N N A H

 

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Varför väljer kvinnor egentligen höga klackar i tid och otid, brukar jag fundera på ibland? 🙂 Kan väl inte vara det mest praktiska eller bekväma valet ändå. Tänkte det just en dag igen när jag mötte en kvinna i högklackat som försökte ta sig över en gigantisk vattenpöl. Frågade då om jag skulle lägga ut jackan som en gentleman så hon kunde gå på den. Hon frågade om jag inte bara kunde lägga mig på rygg själv så hon kunde trippa över mig…:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *