December 2018

Hej 3;e advent!

Vad har ni för julkänsla i år?

För min del snurrar åren på så snabbt precis så snabbt som min pappa sa till mig som liten flicka:

-Hannah vänta bara, åren kommer tuffa på så snabbt och nu är jag där, nyss var jag 30 och snart ljuder trummorna för min 50 års dag.

 

Nu när helgen är slut skall jag berätta om min helg.

Jag var inbjuden till Anna Maria Corazza Bildts glöggmingel och cyklade till Moderaternas högkvarter i raskt takt, kraftigt försenad och kunde endast stanna en kort stund.

När jag kom fram såg jag champagneglas och Ulf Kristersson och inom 2 förstod jag att jag kommit en dag för tidigt. Stannade lite längre men hade bråttom för jag hade tid inbokad till Roger Morgan, min frisör. Jag gick för att hämta min kappa då satt två stiliga män och utbrast:

-Otroligt vilka snygga byxor du har!

Människor som ser glaset halvfullt gör sån skillnad, de som ger o vågar. Jag är likadan. Det är vi som ger livet härlig energi.

Cyklade snabbt till Östermalmstorg till Roger Morgan som sprider sån förgyllande energi och passion till sitt yrke. Det sprakar om honom när han talar om sitt liv och han berättar att det var Margo Fallai som fick honom stanna kvar i Stockholm och de hade sin fashionabla salong Hair Port i PK huset. Hans kunder är spännande och jag blir återigen påfylld av historia av dåtidens Stockholm.

Fylld av påfylld energi försvann jag ut i Stockholmsnatten.

Vaknade på lördagsmorgonen av ett sms som undrade om jag ville förkovra mig om Storholmen. Jag arbetade igår men kanske kunna unna mig en långlunch.. sagt och gjort.  Tog en båt ut och lärt mig det mesta om ön och inser att det är smart att hänga där.    I dagens tidsbrist bara en kvart från Karlaplan och det är lika förtrollande som Ljusterö o Sandhamn .

Idag söndag stekte jag pannkakor till mina tjejer.. skulle springa med TSM men kände inte för det tyvärr. Åkte till Danderyd för snabb Gotlandslunch sen till mingel hos vänner som bjöd till glögg men såklart det fanns inget glögg utan som tur var Pol Roger och återigen genuina människor som ser glasen halvfulla och bjuder in till sitt nya hem. Stort tack nygifta Birgitta o Lars för bästa 3:e advent!

Så nu laddar jag inför nästa vecka!

Sov gott kram Hannah

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *