Stockholm i vinterskrud

 

Hej Dan före Dan Före Doppardan,

I måndags besökte jag Kungliga Operan för nypremiären av La Boheme med David och det är hans favoritopera, tror det var hans fjärde gång och för mig var det jungfrugången och jag fullkomligt redan älskar den! De har förflyttat handlingen från Paris till Stockholm där vi möter August Strindberg, Edvard Munck och Sören Kierkegaard med flera. Det var helt fullsatt och nästan även i Hovlogen där vi satt, missa inte Operan!

Efter promenerade vi igenom Kungsan och jag blev sugen på att åka skridskor!

 

 

Jag har även hunnit med ett yoga event denna vecka och det var helt underbart förlösande och bjuden på god frulle, bra kombo!

Årets troligen sista event var jag inbjuden på en drinklansering på Mr Voon. 

Träffade fler deltagare från ”Paradise Hotel” senaste säsongen och jag som endast nyfiket sett ett klipp ifrån då en viss fröken Sofia Hellqvist var med.

Träffade Mattias Coleman som är mannen bakom den goda drinken Coleman Sour och han stod själv i baren och blandade sin drink till kvinnornas förtjusning, vältränade armar!

Träffade även Stephanie Bergström som var en av deltagarna till Paradise Hotel och dotter till Natalie som bjöd in.

Trevligt som vanligt!

 

 

Har även avverkat julmiddag med mina kollegor o mammografi. Alla kvinnor som läser, ni går väl på era hälsokontroller? Och ni män som läser uppmana era döttrar, kvinnor att gå på cellprovtagning, Sverige är fantastiskt på många sätt faktiskt fortfarande.

På julmiddagen fick jag så många komplimanger för ett skärp jag ropade in på auktion för flera år sedan som jag aldrig använt, nu kommer det användas rejält!

Jag utnämner årets vackraste gran till den som hänger fritt på NK.

En som inte är så vacker är den vid Stureplan

Har hunnit shoppa mer hoppas mina döttrar blir glada!

Jag har faktiskt fått en julklapp i år och blommor, tack snälla:)

 

Stockholm är så oerhört vackert i sin vinterskrud. Jag gick på stan idag med min guldjacka från ”and other Stories” och åt supergod Toast Skagen på NK och ett glas vitt vin. Mitt sällskap utbrast: Äntligen Färg Tv igen.

 

Måste avsluta nu för måste hämta hem årets gran.

 

Stor julkram Hannah Gerner

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *