Åre i Mitt Hjärta

Hej Åre,

Äntligen är jag tillbaka i Åre och jag känner mig tacksam  och har nått ett delmål då jag vill tillbaka lite mer till sportiga Hannah. Jag hängde i Åre varje sportlov när barnen var yngre och ett år stannade vi på vägen upp och jag körde Tjejvasan helt otränad och utan teknik men jag kom imål men ramlade säkert 5 gånger.

Stod på skidorna idag efter precis nästan exakt 6 år och först tvekade jag men efter andra åket satt min teknik där igen, precis som att köra bil efter uppehåll.

Lunchade på Hummeln sååå mysigt!

Träffar vänner&bekanta och måste få hylla personalen på Wersens speciellt Sandra!

 

 

Måste få berätta om min jul:

Vaknade på julaftonsmorgonen ensam, inte en endaste älskare, fling!  Brukar ju oftast vakna allena men  just denna morgon vaknade jag med sjukdomskänsla och låg säkert några timmar men tillslut tog jag mig upp och svalde 1000mg paracetamol o en Ipren för att klara av att vara värdinna för årets julafton vilket jag klarade. Sen gick det utför och tror jag drabbades av influensa med 39,4 graders feber och två döttrar med maginfluensa.

Därför känns det extra fint att fira livet som frisk och nu har vi bästa bordet på Fjällgården väntar på After Ski bandet och ikväll  intar vi middag på Vinbaren!

 

Ha en underbar weekend kära följare

 

K R A M H A N N A H

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *