Mad Men

Hej sköna söndag!

Jag är ute på Ingarö och njuter av vackra naturen, konsten, litteraturen och mitt sällskap. Började min söndag med en löprunda.

 

Älskar kontrasterna i livet och har precis kommit hem från en långpromenad, så krispigt, soligt och livsbejakande.

Igår besökte jag Spritmuseum där de bjöd in till champagnemässa. Det var flera representanter från spännande champagnehus. Just nu är Legras&Haas en favorit så jag beställde en låda från dem Grand Cru 2011 med 100% chardonnay och en fågel viskade i mitt öra att just den finns på Franzén att njuta av!

Riktigt bra och eventet var utsålt. Jag har besökt Spritmuseet en gång tidigare då de hade den populära utställningen om just champagne!

Livet tar nya vändningar och vår tid är kort här på jorden och föränderlig och dina tankar blir som en molnskuggans ilande flykt en förbindelse mellan himmel och jord.

Nu känner jag doften av kokta rödbetor från köket så måste sluta och tillaga kvällens middag. Vi kommer avnjuta Skagernröra på avokado, lax med scramled eggs, färska rödbetor med chèvre, buffelmozzallera med solmogna tomater från www.canmartorell.com

Nu önskar jag mina följare en härlig söndag

 

Kram Hannah

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *