Dynamit i San Remo

Hej härliga fredag,

I morse tog jag tåget till San Remo som jag längtat till en ganska lång tid för jag ville besöka Villa Nobel. Visste ni att blommorna till alla Nobel fester kommer från San Remo. Då Alfred Nobel bodde i kurorten de sista åren så skänker staden blommor både till Konserthuset och Stadshuset.

Vilken är din favoritblomma? Min är pion, hade massor av pioner på mitt landställe på Hummelmora på Ljusterö. En kär väns favoritblomma är magnolia.

Igår besökte vi Genua och träffade en katolsk präst och jag behövde inte bikta mig:)

Vi shoppade lite på outlet och ett par Gucci fick följa med mig hem och dem kommer jag troligen ha på mig på söndag fram tills dess ha en förträfflig helg

 

kram på er/ Hannah

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *