Gossip from Monaco

Hej och tack alla som läser mig och jag sänder kärlek till er alla!

Efter mitt senaste inlägg har jag njutit av både Italien, Frankrike och Monacos

Hotel Hermitage . 

Jag besökte hotellet i söndags som har många sviter i förhållandet till rum och restaurangen har en stjärna i Guide Michelin. Det som slog mig är att hotellet doftar helt kolossalt ljuvligt.

Hotellet uppfördes 1896 och var ritat av Gustave Eiffel vars kändaste verk är Eiffeltornet och stommen till Frihetsgudinnan.

Vi intog en lunchbuffé med genomgående Pol Roger i våra glas.

Det jag tyckte mest om var mitt sällskap. Bibi och hans mamma så älskvärda människor. Thanks Bibi and Ineke for Two lovely days in Monaco.

Bibi har berättat så många historier men jag har tystnadsplikt om Prins Albert och resten men vet var Karl Lagerfeld bodde.

Karl Lagerfeldts birmakatt Choupette sörjer modeikonen och är en av arvtagarna till Karls förmögenhet. Han blev förälskad i katten och adopterade den och skämde bort Choupette som har en rad följare på sitt instagramskonto där jag fann denna bild:

 

Flög hem igår och vem var passande nog ombord på vår flight jo Victoria Silverstedt 

i grymmaste solisarna.

Här lite mer bilder från resan

 

Ha en fin onsdag så ses vi

 

K R A M H A N N A H

 

 

 

2 kommentarer

  1. H Hermitage är ett av våra favorit ställen . Brukar ta en dör drink på Bar Americano där nere . Ska nog dit snart . Vi firade lill Jul i Monaco skönt. Du ser ut att må bra .Det är trevligt . Ha en bra vecka . Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *