Imorgon bara hem för att packa om min resväskaHej påskafton

I går fick jag proppa i min äldsta dotter Ipren för jag hade bokat utflykt. Tio minuter före utsatt tid steg hon upp yrvaket. Vi missade frukostpaketen som vårt hotel fixat så klev ombord på den smockfulla bussen lätt irriterad, behöver kaffe på morgonkvisten. Somnade om på bussen och vips var vi framme i Jerusalem. Det är den heligaste staden inom både judendomen och kristendomen och inom islam kommer Jerusalem på tredje plats efter Mekka och Medina. 

Visste ni att klagomuren numera kallas ”Västra Muren”,? Den är indelad så kvinnor går åt höger och männen vänster och jag observerade att männens sida var mycket större medans vi kvinnor fick tränga ihop oss.

Jag undrar hur många som gör pilgrimsfärd till Jerusalem varje år. Efter det åkte vi till Betlehem och besökte Födelsekyrkan Som uppfördes på -300 talet och är en av världens äldsta kyrkor som fortfarande används.

Sedan drog vi till Döda havet och badade och flöt, sån temperatur skillnad mellan Döda havet och Jerusalem.

Idag har jag sprungit nästan hela stranden fram och tillbaka och sedan legat vid poolen som ligger på taket på vårt hotell.

Imorgon blir det hemfärd och mina döttrar skall till sin pappa och jag skall bara packa ny väska för på måndag 06.15 går min nästa flight, gissa vart!

 

Ha en härlig påskafton kära läsare

 

Kram Hannah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *