Se upp för pirayakvinnan

Hej kära läsare,

Vill ge er en ny krönika så här på fredagsmorgonen och det är ju en så kallad “klämdag”.

Jag har en god vän som jag coachar och han skiljde sig för några år sedan.

Han sa till mig att han inte önskade “börja om” med ny kull barn. Då gav jag rådet att se sig om efter kvinnor som är tillfredställda på den punkten som redan har barn. Han lyssnade till mig och gjorde slut med två kvinnor som uppenbarligen inte var tillfredställda på den punkten.

Han träffade en ny kvinna som sa att hon inte kunde bli gravid på grund av hennes ålder, hon var 40 +.

Diplomatisk som jag är sa jag åt honom att vara försiktig, skydda sig eller till och med sterilisera sig. Tiden gick och plötsligt en dag utbrast kvinnan:

– “Jag är gravid och jag tänker inte göra abort”.

Jag har full förståelse för kvinnan. Detta var troligtvis hennes sista chans att bli mamma och som hon längtat, säkert i många år och nu haft turen att träffat en man som tar ansvar och som har god ekonomi, såklart hon smidde planer från första stunden hon träffade honom.

För några år sedan fick jag höra att det var en miljadär i Stockholm som låg i en separation och som kom ut på “singelmarknaden”. Inom loppet på ett år fick han två nya barn som sedermera föddes med bara 1 veckas mellanrum.

 

Förmögna män luras i säng av singelkvinnor som medvetet ser till att bli gravida, eftersom de ser en bebis som en karriärmöjlighet och ser en bebis med en rik man som en ”trofé” och en biljett till ett ”gourmetliv” i 18 till 21 år och såklart trygghet då det är kvinnorna till 70% som tar ut separation/skilsmässa då män klarar bättre av att leva i dålig relation.

Kvinnorna kallas pirayakvinnor i England.

 

Pirayakvinnorna säger att de inte är fertila eller att de tar p-piller eller är +-40 år.

Män kan vara väldigt lätta att lura och min fråga är om de vill bli lurade?  De vill “sprida sina goda gener” och när vi  kommer till sex så är många djuriska och det är en drift så risker tas ofta.

Fler och fler kvinnor drar sig undan både arbete och äktenskap, och letar istället efter enkla sätt att få pengar vilket en del kan tolka är begåvat.

 

Ha nu en riktigt skön fortsättning på helgen. Själv hoppas jag få stå på startlinjen till Stockholm Maraton imorgon

 

Kram Hannah

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man i mitt liv tillbaka, jag vill berätta för folket i världen det finns en riktig stavningskaster online och är kraftfull och äkta, hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte jag nyligen att återförena mitt förhållande med min man som dumpade mig, när jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp kan Wiseman också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, rättsfall, graviditetsspell, vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för riktig och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi gör det väldigt bra i vårt kärleksliv. Kontakta den här stora mannen om du har något problem med en bestående lösning
    via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *