Om alla älskarinnor skulle hoppa av kommer skilsmässofrekvensen öka snabbt uppåt


Hej kära följare,

En vän viskade en riktig smaskig hemlighet till mig första kvällen vi träffades och jag har än  idag behållt den för mig själv. Jag tror att många berättar för sin partner men jag brukar inte dela allt. Nu när hon är skild sedan många år kan jag berätta för er att hon berättade om sin otrohet.

Stockholms hotell kryllar vid lunchtid av människor som begår otrohet. Det finns många böcker som har titeln “Älskarinnan” som säljer vid sidan av thrillers är biografier av kvinnor  som krossat sina hjärtan till män som inte lämnar sin bekvämlighet.

Jag har läst en av dessa böcker “Haggan”.

Handlingen är att en gift man och en gift kvinna inleder en sexuell och romantisk affär och de talar om att lämna sina äktenskap för varandra och kvinnan hinner före mannen och att sedan mannen väljer att stanna hos sin hustru för han vill äta kakan och samtidigt ha kakan kvar, jag har hört historien förr.

Otrohet gör så ont, det känns som man blir utplånad.

Förr valde vi mer partner för att kanske få social status eller av ekonomiska skäl.

Nu väljer vi mer partner för personen är speciell och vi känner romantisk kärlek.

Du finner din själsfrände till slut och ni ska vara bästa vänner, stimulera varandras intellekt och ge både trygghet och spänning i relationen, ge allt och plötsligt går mannen och är otrogen mot dig trots riktigt bra sex, kommunikation, värme, humor och två små välskapta barn. Man tappar tilliten och kan få en idititetskris och tappa både fotfäste och tron på kärleken.

Förr i tiden kanske du avslöjade din partner genom ett läppstiftmärke på skjortkragen eller en hotellräkning i kavajfickan. Idag kan du finna sms i din partners mobil som han missat radera eller kanske till och med få alla detaljer på en blogg där du kan läsa om alla hemliga möten din partner haft med den unga älskarinnan.

Otrohet handlar inte om den sexuella akten eller personen man är otrogen mot utan mer om det egna jaget, att personen i fråga vill lämna den personen han blivit med tiden.

 

I morgon arbetar jag sista dagen innan min semester som varar hela juli månad. Jag åker till Mallorca och Ibiza och det ska bli så kul.

 

Ha nu en riktigt skön helg kram Hannah

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Att vara älskarinna är att utplåna sigsjälv acceptera att bli utnyttjad av en narciccistisk egoist, ju längre man stannar i detta destruktiva ju svårare är det att ta sig ur. Önskar att alla kvinnor/män var starka nog att säga NEJ men känslor och förnuft går tyvärr inte hand i hand😢😢😢

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *