En älskarinnas tankar

Hej lördag!

Hörde på nyheterna att det blev en ny toppnotering nu efter sommaren 2019 med ansökning om skilsmässa och att det blir färre och färre som gifter sig vilket jag personligen tycker är tråkigt för jag har själv inte varit på så många bröllop och knappt haft ett egen vigsel.

Jo jag gifte mig på en mellanlandning i Paris på väg till Mauritius. Med älskade Livia i magen o älskade Evilda i famnen 11 månader med genomkissad blöja och jag hade en trist tantig dräkt från Christian Dior på mig o ingen brudbukett men jag var lycklig och är även idag och stolt ensamstående tonårsmamma.

Människor vet inte vad de söker hos en partner då de inte vet vem dom är själva och hur skall de veta vem de gifter sig med. Jag  skojar .. känns det rätt så känns det bra men jag undrar om det verkligen känns rätt i maggropen alla gånger.
Känner en man som en sommar blev besviken på sin sambo för hon prioriterade bort honom o hans son från tidigare relation och tack vare det var han otrogen och var ute helt offentligt på Östermalms krogar tills den nya kvinnan sa efter första samlaget att hon inte va intresserad .. vad gör mannen ?
Jo han friar till sin sambo och 3 år senare är skilsmässan ett faktum.

När man kommunicerar till vissa människor känns det som de ej tar in det jag vill förtälja och sen blir de överraskade över konsekvenserna. Jag ställer krav på min omgivning både hos min partner och  vänner & familj.

Jag har en nära väninna som berättade för mig att hon kände på sig att hennes äkta make o stora kärlek var otrogen .. Jag sa:

– Men Nora klart inte Richard är det.. du är ju världens bästa mamma, medmänniska, älskarinna, hustru ..och sån vacker troféhustru .

Nora är annorlunda trots skönhet och välbehag har hon ett tillskruvad hjärna och en dag när hon lånade Richards dator såg hon en hotmail adress som inte var bekant och hon lyckades knäcka lösenordet och kom in i en djungel av äventyr … Hon ringde ett av mobilnumren och kom till en kvinna som sen skrev en blogg .. Återkommer till det i nästa vecka …

Njut nu av livets goda kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *