Otrogna Möten

Hej!

Tack alla för kommentarer och här kommer den rafflande fortsättningen:

Nora klickar på  bloggen “En älskarinnas tankar” som hamnat på topplistan på Aftonbladet och det är som en film som rullas upp och hon förstår snabbt att det är Richards älskarinna som skriver:

“Det var i juni som det hela började. Så lätt och okomplicerat. Men från början gick det fel då han var så engagerad, så entusiastisk, så övertygande och fascinerad.

Det pågick varje dag, varje vecka, varje månad. Tio månader höll det på, under tio månader fick jag höra om hur mycket han ville träffa mig, hur mycket jag betydde för honom.

Han kallade mig sin lilla älskling, vi ringdes varje dag, vi smsade så mycket så han ordnade ett eget kontantkort till mig.

Han gav mig presenter…chokladaskar som landade i brevlådan…armband som låg och väntade på mig efter sommarlovet..otaliga vin och champagneflaskor.
Jag fick kläder, presentkort och tekniska prylar”.

 

“Jag har besökt honom i hans bostad flera gånger, vi har lunchat på stan, jag har “råkat” springa på honom i parken när han leker med barnen”.

“Innan vi ens setts visade han tecken på sin generositet, lekfullhet och omtänksamhet.


Han ville ge mig något som ett tecken på hans uppskattning sa han. Det skulle bli min lilla skattjakt.
En varm eftermiddag i juni så skickade han ett mail till mig hur jag skulle gå tillväga för att finna det eftertraktade paketet. En karta var bifogad .

Jag skulle finna en nyckel han gömt på stan. Nyckeln gick till en box på centralstationen.

Jag gick dit och öppnade boxen och fann det lilla paketet som jag öppnade och tog snabbt och hungrigt bort de rosa banden och fick upp en rosa silkespåse och där låg det rosa armbandet.

Jag svävade på moln, det här var precis det jag önskade mig. Han visste exakt hur han skulle göra för att linda mig kring sitt lillfinger.  Jag var fast”.

 

Nora känner igen sig att Richard köpt dubbel uppsättning av de rosa armbanden som älskarinnan beskriver.

Nora kom hem efter några dagar med barnen och mormor på “Mumindalen” i Nådendal. Nu i efterhand förstår Nora varför Richard stod och bytte sänglakan och gav henne det rosa armbandet och hur han faktiskt uppmuntrade henne att åka iväg på resan.

 

”Det blev augusti och då tog vi det ett steg till. Hans hustru var bortrest med barnen.

Det var som upplagt för vår första hela natt tillsammans.
Vi var hemma hos honom. Jag var i hans kök, deras soffa, sov i deras säng.

Jag såg deras bröllopsfoto och alla barnens leksaker. På ett sätt kändes det konstigt, fel men samtidigt så oerhört rätt. Jag trivdes i hans sällskap. Vi badade, tittade på film och var äventyrliga”.

 

Nora ville åka bort över jul och nyår och ville överraska Richard då han arbetade så oerhört hårt så hon bokade en resa till Thailand.
Dessutom ville hon stötta landet som drabbades så oerhört av tsunamin året innan.
Hon studerade till barnmorska som var extremt tuffa studier och barnen var 2 respektive 3,5 år gamla.

Nora älskade livet som mamma och gick in hårt i studierna.

Han den stiliga, omtänksamma, förmögna gifta mannen var bortrest över jul- och nyår med sin familj. Jag var hemma.

Det var jobbigt.. så lång tid hade det aldrig gått när vi inte hade setts. Det blev nytt år 2006 och han kom hem”.

Den 23 januari 2006 äntligen var Nora klar med sina studier och blev legitimerad barnmorska.
Richard var med på festligheterna i samband med hennes examen  men var stressad och skulle iväg till London i affärer.

Han bjöd med mig på en av hans affärsresor till London. Satt på samma flight men låtsades inte känna varandra. Vi bodde på ett underbart exklusivt hotell. Han hade möten hela dagen så jag fördrev tiden med shopping och lite Tv- tittande innan han kom hem senare under kvällen.

Jag minns kvällen och natten som igår. Han ler inte så mycket och skrattar gör han definitivt inte. Då var jag hans, han var min.

Jag kände mig glad för att kunde vara så avslappnad med mig och släppa på sin annars så seriösa, strikta roll.

Han trivdes då trivdes jag och natten blev till morgon och det blev dags för mig att ta första  flighten tillbaka till Stockholm och för honom att fortsätta till en annan destination”

Fortsättning följer

 

kram Hannah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *