Kära pappa, jag kommer födas till en flicka snälla gör ditt för att det inte kommer vara den största faran av alla

Hej onsdag

Jag vill tala om pojkar och män idag och vill ni ska se denna kortfilm, gå in här på direktlänken “Kära pappa”. Eller googla ”kära pappa” för en svensk version det tar bara 5 minuter att se detta!

Jag  har många erfarenheter om män och har själv blivit kallad för slampa och blivit bränd på mina fötter av mannens cigarett och annat som ni som följer mig vet om.

 

En glad nyhet är att jag börjat skriva på min bok äntligen, känns befriande och skall försöka få in nu ett schema. Har en journalist som coach och han sa

Skriv en halvtimme sedan paus sedan kör du lite till om du har feeling eller så stänger du skrivbutiken den dan med gott samvete. Man har ju olika dagsform/skrivflyt. När det flyter på är det ju läge att trycka ut sig lite mer text”.

 

I måndags besökte jag Liljevalchs och sommarens utställning med Ulrica Hydman Vallen. Hon är känd för att vara Sveriges glasdrottning, så kul att se alla andra konstverk av hennes som jag aldrig skådat tidigare.

Det var även glasverk från Åsa Jungelius som jag träffat på NK för många år sedan och köpte hennes glasverk make-up nagellack och läppstift som pryder ett av mina badrum.

 

 

 

 

Jag stödköper saker för jag vill få igång ekonomin i Sverige igen. Jag frågar hur det går när jag besöker affärer för vill vara ständigt uppdaterad om ekonomin som påverkar oss alla.

 

Köpte fina klänningar, byxor och skor på Boutique Mimic och min mor hängde på dit för hon behöver komma ut från sin karantän på säkert avstånd såklart.

Ha en fin Kristi himmelsfärdsdag själv skall jag uppvakta en som fyller 40 år imorgon med pompa och ståt!

 

Stay safe kram Hannah

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *