Gotland Kom Äntligen Till Stockholm

Hej Söndag,

Igår fick vi äntligen till det en härlig middag och som vi längtat. Min egen karantän har varit fylld av Netflix, SVT Play och såklart Tv 4 och det har berikat mig. Jag måste varit Sveriges Radios bästa kund då jag lyssnar varje dag på olika poddar, love it!

Nu till gårdagen, min käre vän Christer kom till Stockholm och vi anornade ett event som många längtat till. Gotland kom till Stockholm Christer kom till huvudstaden med lamm och de fantastiska ostar från Stava Gård

Min andra käre vän David hade med sig med sig vin  som matchade lammsteken utsökt.

Jag bjöd in få vänner för tycker om att konversera med alla och få ett minne för livet.

 

En underbar kväll! Idag åkte vi iväg till Norra Djurgårdsstaden där jag tog Covid-19 tester på min mor och Christer och visste redan innan att de var negativa och hade rätt.

 

 

Ska sova tidigt ikväll då jag på min semester går in och arbetar så önskar er alla sov gott i värmen

 

Kram Hannah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *