Mitt sista inlägg här på maqt.se

Hej Torsdag,

Jag skriver nu mitt sista inlägg på denna bloggportal och vill tacka för mina 2,5 år. Jag fullkomligen älskar att skriva vilket ni märkt. Min blogg har blivit lite som en dagbok och även en stor hjälp i min personliga utveckling. I dag har jag gått igenom delar av bloggen och minns min resa.

Jag är så glad för många följer mig och hör av sig med positiv feedback. Jag hamnade i Hänt Extra redan efter 8 månader som den “populära bloggerskan”

Främst vill jag tacka Sofia Rådenholt Brennander  &  Åza Brennander som sköter maqt.se

Nu väntar nya utmaningar och ni kommer finna min blogg på ett annat forum nämligen här bara att klicka så kommer du direkt till min nya blogg: blogbiz  

 

Lev väl kram Hannah

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *