Årets kräftpremiär den 7 augusti

Hej Tisdag!

Nu är mitt semester arbete på äldreboende över, arbetade sista passet i söndags 07-14.30.

Vill berätta om mina senaste dagar med bilder:

Förra veckan besökte jag Mini Spa för mina tänder inte var helt vita och träffade Chasmine som var så professionell och snäll. De ger en viss procent för alla besök de har till Zelmerlöw & Björkman Foundation.

 

Jag hinner ofta med massor med saker men förra veckan krävdes det en stor insats inför min kräftskiva som hölls i fredags.

Jag är glad för den blev så lyckad och blir en minne för livet. Kräftskivan har sitt ursprung från 1900-talets första decennier och är inledningen till en festperiod då vi äter kräftor & dricker snaps. Bildkavalkad kommer nu:

 

 

Jag gillar att blanda människor så att det skall ske fler utbyten och att mina vänner kan få nya kontakter,  vilket skedde.

 

Stort tack för att ni kom & för alla fina presenter, love you.

 

Sist men icke minst har jag en god vän boende hos mig som hjälper mig att uppdatera våningen med att olja mina svarta trägolv & annat småfix tack snälla !!

 

 

Kram Hannah

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *